luni, 17 iunie 2013

Poponoreala sa fie,dar sa stim si noi

Mare balamuc taica in ultima vreme cu pidosnicii!Te face sa te intrebi daca nu cumva am rezolvat toate problemele si acum doar asta ne mai statea pe cap.Care mai de care isi dau cu parerea despre ce ar trebui sa fie sau despre normalitate,dupa care se duc acasa si isi folosesc echipamentul SM.Dar ei sunt normali,domne!Ipocrizia si fariseismul sunt boli nationale,iar datul cu parerea a luat locul fotbalului ca sport national de cand Jiji e la "facultate".
Fiecare face ce ii place in patul lui propriu si personal,nu?Sau cel putin asa ar trebui.Intr-adevar,nu pot fi de acord cu prozelitismul si propaganda homosexuale,dar e cale lunga pana la a-mi da cu parerea despre cum si ce ar trebui sa fie legiferat sau trecut in Constitutie.Libertatea pe care o cerem pentru noi ar trebui sa avem bunul simt sa o prezumam si altora.Ceea ce vrem pentru noi ar trebui sa avem moralitatea sa nu negam altora.Nu stiu cati au citit fabula "Cainele si catelul" a lui Gr. Alexandrescu,dar morala se potriveste al naibii de bine cu situatia actuala.
Casatoria intre persoane de acelasi sex a reusit ceea ce a mai reusit doar macacul:sa imparta societatea romaneasca in doua tabere.E regretabil ca in loc sa ne ocupam de probleme adevarate ne pierdem timpul cu subiecte aduse cu forta in atentia opiniei publice.
In concluzie:libertatea este absoluta si nu se poate acorda sau nega pe baza unor percepte si reguli stabilite de o minoritate.Abuzurile pot aparea oricand,oriunde si din partea oricui.Sa nu deschidem o cutie a Pandorei careia sa ii cadem si noi victime maine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu