miercuri, 21 august 2013

Tiganeala prezidentiala

Jucatorul de la Cotroceni e mort-copt sa faca rost de voturi pentru aia mica,zisa si EBA.Pai sa ramana fara "coledz" taman singura botoxata din PE?Tz,nu se poate asa ceva!
Durere mare in neamul tiganesc dupa moartea autointitulatului lor "rege".Odihneasca-se in pace!Imi vine in minte reactia de bun-simt pe care a avut-o dupa ce un idiot,caruia nu-i amintesc nici macar numele,a facut o comparatie total deplasata intre M.S.Regele Mihai I si "regele" Cioaba.Pentru asta am privit cu simpatie personajul pitoresc care a fost Cioaba.
Dar ce se intampla acuma cu ocazia inmormantarii lui depaseste orice imaginatie.Pe langa tiganeala obisnuita,am avut parte si de "tiganeala" prezidentiala.In permanenta cursa electorala pentru retardata de fi-sa,Basescu nu ar ezita nici sa isi descopere vreun stramos prin neamul tiganesc si sa se bage in cursa de desemnare a unui nou asa-zis rege al tiganilor.Greata mare e ca in acelasi timp a murit o mare glorie sportiva a acestei tari,iar boborul se delecteaza cu tiganiile basesciene sau de altfel.R.I.P.,Costica Stefanescu!

3 comentarii:

  1. se pare ca moartea lui Cioaba...este de interes national!! pe toate televizuinele..numai asta arata de dimineata pana seara...!! si sa vezi cat o sa mai dureze !!...base e trist....nevoie mare ...de disparitia asa zisului rege...probabil se da de ceasul mortilor masii ...intrebandu se daca tiganii o vor vota pe botoxata!!..sau daca va mai primi nevasta sa vreo salba de aur!!...probabil ca urmator succesor la tron va fi Cioaba junior....si mai mult ca sigur base cu toata familia va fi prezent la acest '' maret '' eveniment !!..despre Costica Stefanescu se vorbeste foarte putin...nu e asa de interesant ...nu a fost rege !!.....i se spunea Ministrul Apararii!!..deci pana la a fi rege mai era multa paine de mancat !!...asa ca televiziunile au considerat ca nu e prea important !!!...despre prostatura lu' tata...nu am ce spune...cu toti avem aceeasi parere despre ea...!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Moartea lui Cioabă este de interes național pentru că...așa este făcută. M-au interesat așa detaliile, dar chiar nu-mi păsa de groapa din cimitir, pe care s-au dus reporterii rupți în gură să o filmeze.

    Chiar mi-au fost simpatici ăia care i-au luat la bâză cu bâtele, să se mai învețe minte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da,"reporterii" de felul asta sunt de groaza...mi-aduc aminte cand unui prieten ii murisera doua rude intr-un accident rutier si astia il intrebau senini:"Cum va simtiti?"...si daca ii iei la goana tot tu esti grobianul care agreseaza jurnalistii...pastele mamii lor!!!!

      Ștergere